Vaalitilaisuudet

perjantai 12. syyskuuta 2014

Vaalityön suunnittelua

Seurakuntamme aktiivien valitsijayhdistys Hyvän puolelle kokoontui torstaina 11.9.2014 kirkon kokoushuoneessa. Paikalla oli peräti viisitoista seurakuntalaista, vaikka kokous kutsuttiinkin koolle vain muutamaa päivää aiemmin.

Kuluva viikko, viimeinen ennen ehdokasasettelun päättymistä, on tuonut lisää melko määrän väkeä. Joukkomme onkin hieno ja edustava otos seurakuntalaista. Meissä on monen alan kokemusta ja taitoa. Uusia ehdokkaita on runsaasti.

Eräs kokouksen tehtävistä oli valitsijayhdistyksen esittelyn viimeistely; tiivistelmä vaalikoneeseen ja pidempi kuvaus seurakuntien tiedotuksen ym. käyttöön.Vaalikone aukeaa yleisölle 13.10.

Vaalityön käytännön tekemistä ideoitiin ja suunniteltiin perusteellisesti. Lähdemme tekemään niin ehdokkaita kuin erityisesti kirkon ja seurakunnan toimintaa tunnetuksi siellä, missä ihmiset ovat. Tämä pyritään tekemään yhdessä mahdollisten muiden valitsijayhdistysten kanssa, tarvittaessa seurakuntarajatkin ylittäen.

Vaalit antavat hyvän tilaisuuden tiedottaa kirkon asioista yleisölle. Tavoitteenamme on saada kaikki mukaan seurakuntamme toimintaan.

Kirkko on avoin myös muille kuin jäsenilleen. Sen kynnyksen on oltava matala, niin että epäilijä ja pettynytkin rohkenevat käydä peremmälle.(esittelytekstiä)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti